Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin "Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”

Anunturi

Anunt informatii somaj tehnic / zile libere pentru unul din parinti

Pentru informatii privind somajul tehnic/zile libere platite pentru unul din parinti, AJOFM Arges a creat o linie telefonica directa la numarul de telefon
 
0771363372 si 0248 222421.
Email pentru transmitere documente:
arges@anofm.gov.ro

Bursa generala a locurilor de munca , 20 aprilie 2018

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Munca Argeş va invita sa participaţi la „BURSA GENERALA A LOCURILOR DE MUNCA", destinata tuturor categoriilor de persoane aflate in căutarea unui loc de munca.

Prin aceasta acţiune, dorim sa va oferim posibilitatea de a selecta pentru societatea dumneavoastră personal calificat, precum si de a ajuta si incuraja şomerii sa-si găsească un loc de munca.

Bursa locurilor de munca pentru absolventi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Munca Argeş in colaborare cu Universitatea Constantin Brancoveanu, va invita sa participaţi vineri, 20 octombrie 2017, ora 10.00, la Bursa locurilor de munca pentru absolvenţi, eveniment la care sunt aşteptaţi sa participe toţi absolvenţii de invatamant, de orice nivel de educaţie, precum si alte categorii de persoane care nu au un loc de munca sau care doresc schimbarea acestuia.

Bursa generala a locurilor de munca

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Arges va organiza vineri, 07 aprilie 2017, ora 10, Bursa generala a locurilor de munca, eveniment la care sunt invitate sa participe toate categoriile de persoane care nu au un loc de munca sau care doresc schimbarea acestuia.
Bursa locurilor de munca se va desfasura, concomitent, in Pitesti, la Casa Cartii, precum si in Curtea de Arges si Campulung, la sediile agentiilor locale din aceste municipii.

Bursa locurilor de munca pentru persoanele cu handicap si pentru tinerii supusi riscului marginalizarii sociale

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Arges in colaborare cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Arges va organiza „Bursa locurilor de munca pentru persoanele cu handicap si pentru tinerii supusi riscului marginalizarii sociale”.
Unul dintre obiectivele institutiei noastre este acela de a acorda sprijin in vederea obtinerii unui loc de munca, grupurilor vulnerabile de pe piata muncii printre care se numara si categoriile mai sus mentionate.

Bursa locurilor de munca pentru absolventii de invatamant, de orice nivel

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Arges va organiza joi, 20 octombrie 2016, ora 10, Bursa locurilor de munca pentru absolventi, eveniment la care sunt invitati sa participe toti absolventii de invatamant, de orice nivel, precum si alte categorii de persoane care nu au un loc de munca sau care doresc schimbarea acestuia.
Bursa locurilor de munca se va desfasura, concomitent, in Pitesti, la Casa Cartii si in Curtea de Arges, la sediul Agentiei Locale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Absolventii sunt asteptati sa se inscrie in evidentele AJOFM Arges

Informatii privind inscrierea in evidenta AJOFM Arges a absolventilor - promotia 2016.
Prin absolvent al unei instituţii de învăţământ se întelege persoana care a obţinut o diplomă sau un certificat de studii, în condiţiile legii, în una dintre instituţiile de învăţământ gimnazial, profesional, special, liceal, postliceal sau superior, de stat ori particular, autorizat sau acreditat în condiţiile legii.

LEONI WIRING SYSTEMS PITESTI, in colaborare cu Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Arges selecteaza in vederea angajarii MUNCITORI – CABLAJE AUTO

LEONI WIRING SYSTEMS PITESTI, in colaborare cu Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Arges
selecteaza in vederea angajarii
 
MUNCITORI – CABLAJE AUTO
Cerinte:
·         studii  - minim 8 clase;
·         disponibilitate la program pe 3 schimburi (8h/zi);
·         seriozitate.
 
Oferim:
·         salariu atractiv;
·         tichete de masa;

Bursa generala a locurilor de munca

Bursa generala a locurilor de munca se organizeaza in ziua de 14 aprilie 2016, cu incepere de la ora 10.00, in Municipiul Pitesti, la Sala Sporturilor, precum si la sediile agentiilor locala pentru ocuparea fortei de munca din Campulung si Curtea de Arges.