Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin "Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”

Comunicate de presa

INTESPO – Înregistrarea Tinerilor în Evidentele Serviciului Public de Ocupare POCU/135/2/3/113589

Proiectul vizeaza; creșterea numărului de tineri inactivi NEETs (Not in Education, Employment or Trening) înregistrați la Serviciul Public de Ocupare (SPO), precum și identificarea altor cel puțin 200.000 tineri NEETs inactivi, cu vârsta între 16-24 neînregistrați la SPO.

„PRO ACCES ALTERNATIV RMPD – Stimularea mobilității și subvenționarea locurilor de muncă pentru șomeri și inactivi"

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) implementează pe o perioadă de 36 de luni, proiectul „PRO ACCES ALTERNATIV RMPD – Stimularea mobilității și subvenționarea locurilor de muncă pentru șomeri și inactivi", cofinanțat din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 (POCU).

Bursa generala a locurilor de munca, 20 aprilie 2018

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Arges organizeaza in data de 20.04.2018 Bursa Generala a locurilor de munca. Actiunea  va avea loc la Sala Sporturilor  din Pitesti, incepand cu ora 10:00, precum si la sediile agentiilor locale pentru ocuparea fortei de munca din Campulung, Curtea de Arges si Topoloveni.

Bursa locurilor de munca pentru persoane din rândul grupurilor vulnerabile

INVITAŢIE
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Munca Argeş va invita sa participaţi la Bursa locurilor de munca pentru persoane din rândul grupurilor vulnerabile.

Comunicat de presă: Luna mai 2017 – luna promovării economiei sociale

luna promovării economiei sociale

Reglementat prin Legea nr. 219/2015 și H.G. nr.585/2016 privind aprobarea normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii nr.

Anunt important pentru absolvenți – promoția 2017

Pentru a beneficia de serviciile oferite de catre AJOFM Argeș în conformitate cu prevederile Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, un absolvent al promoției 2017 trebuie să se prezinte la agenția pe raza căreia iși are domiciliul pentru a se înregistra ca persoană în căutarea unui loc de muncă. Înregistrarea trebuie făcută în termen de 60 de zile de la absolvire, deoarece, în condițiile în care în acest termen nu reușește să se încadreze în muncă, poate beneficia de indemnizație de șomaj.
Este important de reținut:

Rezultat Bursa locurilor de munca pentru persoanele cu handicap si pentru tinerii supusi riscului marginalizarii sociale

COMUNICAT PRESA
 
         Astazi, 11 noiembrie a.c., Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Arges in colaborare cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Arges au organizat Bursa locurilor de munca pentru persoanele cu handicap si pentru tinerii supusi riscului marginalizarii sociale”.
    La actiune au participat 11 agenti economici precum si cca.50 persoane apte de munca sau cu diverse forme de dizabilitate din Centrele de Integrare aflate in subordinea DGASPC.

Bursa locurilor de munca pentru persoanele cu handicap si pentru tinerii supusi riscului marginalizarii sociale

pasaport pentru succes

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Arges in colaborare cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Arges va organiza „Bursa locurilor de munca pentru persoanele cu handicap si pentru tinerii supusi riscului marginalizarii sociale”.
Unul dintre obiectivele institutiei noastre este acela de a acorda sprijin in vederea obtinerii unui loc de munca, grupurilor vulnerabile de pe piata muncii printre care se numara si categoriile mai sus mentionate.

Comunicat de presă 20.05.2015

Informațiile din această zonă sunt un curs de actualizare!

Echipa SPODA face tot posibilul pentru a remedia această situație în cel mai scurt timp.