Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin "Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”

Bursa generala a locurilor de munca

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Arges va organiza vineri, 07 aprilie 2017, ora 10, Bursa generala a locurilor de munca, eveniment la care sunt invitate sa participe toate categoriile de persoane care nu au un loc de munca sau care doresc schimbarea acestuia.
Bursa locurilor de munca se va desfasura, concomitent, in Pitesti, la Casa Cartii, precum si in Curtea de Arges si Campulung, la sediile agentiilor locale din aceste municipii.
Actiunea reprezinta o oportunitate pentru toti solicitantii de locuri de munca interesati in a cunoaste mai bine piata muncii locale, ofertele de locuri de munca disponibile sau oferta de formare profesionala pusa la dispozitie de AJOFM Arges.
Agentii economici interesati sa participe la bursa sunt rugati sa ne contacteze sau sa ne transmita oferta de locuri de munca vacante la tel.0248/222415, fax 0248/222582, e-mail: ajofm@ag.anofm.ro, cu specificatia “Pentru bursa locurilor de munca”.
Reamintim atat somerilor cat si angajatorilor ca pot beneficia de stimulente financiare pentru incadrarea in munca a persoanelor neocupate, noile prevederi legislative prezentand un grad sporit de atractivitate pentru angajarea unor astfel de persoane.