Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin "Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”

Bursa locurilor de munca pentru persoane din rândul grupurilor vulnerabile

INVITAŢIE
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Munca Argeş va invita sa participaţi la Bursa locurilor de munca pentru persoane din rândul grupurilor vulnerabile.
Unul dintre obiectivele instituţiei noastre este acela de a acorda sprijin in vederea obţinerii unui loc de munca, grupurilor vulnerabile de pe piaţa muncii printre care se număra persoanele cu dizabilitati, cetăţeni de etnie roma, tinerii care au părăsit sistemul de protecţie a copilului, tinerii expuşi riscului marginalizarii sociale sau victime ale traficului de persoane.
Acţiunea vine in întâmpinarea nevoii manifestate in rândul persoanelor care întâmpina dificultăţi de inserţie pe piaţa muncii si este organizata in colaborare cu instituţii si organizaţii implicate in imbunatatirea gradului de ocupare din rândul acestor categorii de persoane.
Bursa locurilor de munca se organizează in ziua de 03.11.2017, cu începere de la ora 10, la sediul Agenţiilor Locale pentru Ocuparea Forţei de Munca din Piteşti si Câmpulung, precum si la Centrul Cultural al oraşului Stefanesti, situat in str. Calea Bucureşti, nr. 1.
Confirmarea participării dvs. va consta in completarea Situaţiei privind locurile de munca vacante" ce va fi transmisa la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forţei de Munca din Piteşti, b-dul Republicii, nr.11, tel. 0248/222415, fax 0248/222582.
De asemenea, ofertele de locuri de munca pot fi transmise si prin e-mail la adresa;
aiofm@ag.anofm.ro
Cu deosebita consideraţie,

 
 
DIRECTOR EXECUTIV,
Nicolae BĂDESCU

Fișiere atașate: