Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin "Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”

Bursa locurilor de munca pentru absolventii de invatamant, de orice nivel

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Arges va organiza joi, 20 octombrie 2016, ora 10, Bursa locurilor de munca pentru absolventi, eveniment la care sunt invitati sa participe toti absolventii de invatamant, de orice nivel, precum si alte categorii de persoane care nu au un loc de munca sau care doresc schimbarea acestuia.
Bursa locurilor de munca se va desfasura, concomitent, in Pitesti, la Casa Cartii si in Curtea de Arges, la sediul Agentiei Locale pentru Ocuparea Fortei de Munca.
Actiunea reprezinta o oportunitate pentru toti solicitantii de locuri de munca interesati in a cunoaste mai bine piata muncii, ofertele de locuri de munca disponibile sau, in ultima instanta, sa se re(orienteze) profesional spre ocupatii cu posibilitati mai mari de angajare.
Agentii economici interesati sa participe la bursa sunt rugati sa ne contacteze sau sa ne transmita oferta de locuri de munca vacante la tel.0248/222415, fax 0248/222582, e-mail: ajofm@ag.anofm.ro, cu specificatia “Pentru bursa locurilor de munca”.
Reamintim angajatorilor ca pot beneficia de subventii pentru incadrarea in munca a persoanelor neocupate, noile prevederi legislative prezentand un grad sporit de atractivitate pentru angajarea unor astfel de persoane.