Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin "Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”

Bursa locurilor de munca pentru persoanele cu handicap si pentru tinerii supusi riscului marginalizarii sociale

pasaport pentru succes

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Arges in colaborare cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Arges va organiza „Bursa locurilor de munca pentru persoanele cu handicap si pentru tinerii supusi riscului marginalizarii sociale”.
Unul dintre obiectivele institutiei noastre este acela de a acorda sprijin in vederea obtinerii unui loc de munca, grupurilor vulnerabile de pe piata muncii printre care se numara si categoriile mai sus mentionate.
Actiunea vine in intampinarea nevoii manifestate in randul persoanelor care intampina dificultati de insertie pe piata muncii si este organizata in colaborare cu institutii si organizatii implicate in imbunatatirea gradului de ocupare din randul acestor categorii.
Bursa locurilor de munca se organizeaza in ziua de 11.11.2016, cu incepere de la ora 10, la sediul Agentiei Locale pentru Ocuparea Fortei de Munca Pitesti, din b-dul Republicii nr. 11. 
Agentii economici interesati sa participe la aceasta actiune sunt asteptati sa ne contacteze la sediul Agentiei Locale pentru Ocuparea Fortei de Munca din Pitesti, b-dul Republicii, nr.11, tel. 0248/222415, fax 0248/222582, e-mail ajofm@ag.anofm.ro
Reamintim ca din bugetul fondului de somaj sunt acordate stimulente financiare angajatorilor care incadreaza in munca astfel de categorii de persoane.