Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin "Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”

Rezultat Bursa locurilor de munca pentru persoanele cu handicap si pentru tinerii supusi riscului marginalizarii sociale

COMUNICAT PRESA
 
         Astazi, 11 noiembrie a.c., Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Arges in colaborare cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Arges au organizat Bursa locurilor de munca pentru persoanele cu handicap si pentru tinerii supusi riscului marginalizarii sociale”.
    La actiune au participat 11 agenti economici precum si cca.50 persoane apte de munca sau cu diverse forme de dizabilitate din Centrele de Integrare aflate in subordinea DGASPC.
    Ofertele de locuri de munca puse la dispozitie au fost in numar de 50, cele mai multe fiind din domeniul prelucrarii maselor plastice, comert, confectii textile si panificatie.
      In urma interviurilor desfasurate, 16 persoane au fost selectate pentru a fi angajate in munca, agentiilor economici fiindu-le prezentate si stimulentele financiare de care pot beneficia daca incadreaza persoane din aceste categorii.
      Dorim sa multumim agentilor economici, asociatiilor si organizatiilor nonguvernamentale participante care s-au implicat in desfasurarea acestei actiuni de sprijinire si incurajare a persoanelor care intampina dificultati in gasirea unui loc de munca.